LOV LOSOSŮ V JEMENU

Neobyčejně okouzlující příběh o muškaření a politickém kolotoči, o nečekaném hrdinství a lásce a pokusu dokázat, že všechno jde, když se chce. Dr. Alfred Jones má mnoho důvodů ke spokojenosti. Přesto má pocit, že mu v životě něco chybí. Nečekaně je požádán, aby se zapojil do bláznivého projektu, jehož cílem je vybudování řeky pro lososy v Jemenu.
Původní název : Salmon Fishing in the Yemen
Země původu : VB
Žánr : Drama
Režie : Lasse Halström
Hrají : Ewan McGregor, Emily Blunt, Amr Waked
Scénář : Simon Beaufoy, Paul Torday
Kamera : Terry Stacey
Střih : Lisa Gunning
Hudba : Dario Marianelli
Producent : Paul Webster
Světová premiéra : 2.3.2012
Domácí premiéra : 3.5. 2012
LOV LOSOSŮ V JEMENU- více informací

Neobyčejně okouzlující příběh o muškaření a politickém kolotoči, o nečekaném hrdinství a lásce a pokusu dokázat, že všechno jde, když se chce.

Dr. Alfred Jones má mnoho důvodů ke spokojenosti. Přesto má pocit, že mu v životě něco chybí. Nečekaně je požádán, aby se zapojil do bláznivého projektu, jehož cílem je vybudování řeky pro lososy v Jemenu.

Fred myšlenku zavrhne jako naprosto nesmyslnou. Projekt však upoutá pozornost několika zasloužilých britských politiků. Napadne je totiž, že by se tak dala odvést pozornost médií od nepříjemností, ke kterým na Středním východě došlo. Vládní soukolí se dává do pohybu. Fred je donucen, aby odsunul svou výzkumnou práci stranou a místo ní začal přemýšlet, jak přepravit deset tisíc lososů na poušť – a přesvědčit je, aby tam plavali.

Celý bláznivý projekt se zrodil v hlavě jemenského šejka, zbožného a bohatého muže, jehož láska k lovu lososů a neotřesitelné přesvědčení, že lze vírou dosáhnout nemožného, nakonec Freda nadchnou. Potlačí v sobě všechny logické námitky – i námitky své nesnesitelné ženy. Když se pak setká s šejkovou elegantní a krásnou správkyní majetku, trhlina, která se objevila v jeho pečlivě organizovaném životě, se ještě zvětší. A když se společně vydají na neobyčejnou cestu víry, a rybolovu, nesmělý dr. Jones v sobě objeví zdroj důvěry, lásky a hrdinství, který zaskočí nejen jeho samotného...

OBRÁZKY JSOU V ROZLIŠENÍ 300dpi!!!
KLEPNUTÍM NA OBRÁZEK SE VÁM AUTOMATICKY NABÍDNE VÝBĚR KE STAŽENÍ

 

LOV LOSOSŮ V JEMENU - DL

Lov lososů v Jemenu - český press kit

5

Poslední novinky

Vyhrajte s Ptačím úletem dárkové poukázky do pizzerie
24.10.2013

Vyhrajte s Ptačím úletem 3x poukázku do pizzerie SBARRO.

 
Soutěžte s Ptačím úletem!
17.10.2013

Vyhrajte s Ptačím úletem poukázku do Pet Centra.

 
 
 
 

Úvod      Kino      DVD      Zábava      Film X      Kino Atlas      Pro Media      Eshop      Kontakty
















Vyhledat