Hledejte podle

GNOMEO A JULIE 3D

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Režisérem filmu je tvůrce Shreka 2 Kelly Asbury, scénář napsal Mark Buton, který je autorem úspěšného Madagaskaru, což je záruka zábavného příběhu, u kterého se budou bavit děti i dospělí. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna.
Původní název : GNOMEO AND JULIET
Země původu : USA
Žánr : Animovaný, Rodinný, Fantasy
Režie : Kelly Asbury
Hrají : V českém znění: Jan Dolanský, Tereza Bebarová, Pavel Liška, Tatiana Vilhelmová, Petr Rychlý či Petr Oliva. V originálním znění: Emily Blunt, Michael Caine, James McAvoy a další
Scénář : Mark Burton, Kevin Cecil
Kamera : Umělecká režie: Karen deJong, Andrew Woodhouse
Střih : Catherine Apple
Hudba : Chris Bacon, James Newton Howard, Elton John
Producent : Baker Bloodworth, David Furnish, Elton John
Světová premiéra : 11. 2. 2011
Domácí premiéra : 17. 2. 2011
Oficiální stránky : http://gnomeoandjuliet.com/
GNOMEO A JULIE 3D- více informací

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Režisérem filmu je tvůrce Shreka 2 Kelly Asbury, scénář napsal Mark Buton, který je autorem úspěšného Madagaskaru, což je záruka zábavného příběhu, u kterého se budou bavit děti i dospělí. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna, což je zajisté ten nejlepší čas na příběh lásky.

Název filmu, tedy úprava originálního názvu hry, vychází ze slova „gnóm“, což méně často používané označení pro trpaslíka. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. Klasické hity se během děje střídají s novými kusy, které napsal spolu s dlouholetým spolupracovníkem Bernie Taupinem a nazpíval s několika slavnými kolegyněmi – o spolupráci s ním veřejně mluví i samotná Lady Gaga či Nelly Furtado. „Je to velmi přístupný a přímý film, zábavný a vtipný, hodně také díky zasazení děje do typického britského prostředí a používání hovorových výrazů,“ říká o filmu Elton John.

V prodeji od 2011
Délka DVD 81 min.
DVD_5_1 česky, english, slovensky, maďarsky
DVD titulky české
DVD bonus Uvnitř 3D brýle ZDARMA. Lze přehrát na všech DVD přehravačích a TV.

OBRÁZKY JSOU V ROZLIŠENÍ 300dpi!!!
KLEPNUTÍM NA OBRÁZEK SE VÁM AUTOMATICKY NABÍDNE VÝBĚR KE STAŽENÍ

5
 
 

Úvod      Kino      DVD      Zábava      Film X      Kino Atlas      Pro Media      Eshop      Kontakty
















Vyhledat