Hledejte podle

RUNAWAYS, THE

Floria Sigismondi je zkušená režisérka videoklipů, a nyní se vrhá i na filmovou režii. The Runaways je její filmový debut. Jedná se o životopisný film o skupině The Runaways, která byla v podstatě první dívčí rocková skupina vůbec. Holky v čele s Joan Jett založily skupinu už jako teenagerky, a úspěch se dostavil velmi rychle. Ve skupině ale byly velké problémy s penězi, a každá z nich viděla společnou budoucnost trochu jinak, takže nastal konec. Ve filmu si zahrály a zazpívaly hvězdy Twilight ságy Kristen Stewart, nebo mladičká herečka Dakota Fanning.
Původní název : The Runaways (2010)
Země původu : USA
Žánr : Hudební, Drama
Režie : Floria Sigismondi
Hrají : Kristen Stewart, Dakota Fanning, Scout Taylor-Compton, Alia Shawkat, Tatum O'Neal, Johnny Lewis, Michael Shannon, Brett Cullen, Stella Maeve, Danielle Riley Keough, Hannah Marks, Adam Silver, Daniel D. Lee, Darrian Smith, Shammy Dee
Scénář : Floria Sigismondi, Cherie Currie
Kamera : Benoit Debie
Střih : Richard Chew
Světová premiéra : 24.1.2010
Domácí premiéra : 21.10.2010
Délka : 106 min.
RUNAWAYS, THE- více informací

Floria Sigismondi je zkušená režisérka videoklipů, a nyní se vrhá i na filmovou režii. The Runaways je její filmový debut. Jedná se o životopisný film o skupině The Runaways, která byla v podstatě první dívčí rocková skupina vůbec. Holky v čele s Joan Jett založily skupinu už jako teenagerky, a úspěch se dostavil velmi rychle. Ve skupině ale byly velké problémy s penězi, a každá z nich viděla společnou budoucnost trochu jinak, takže nastal konec. Ve filmu si zahrály a zazpívaly hvězdy Twilight ságy Kristen Stewart, nebo mladičká herečka Dakota Fanning.

Rok výroby DVD 2010
Délka DVD 102 min
DVD_5_1 česky, english
DVD titulky české

OBRÁZKY JSOU V ROZLIŠENÍ 300dpi!!!
KLEPNUTÍM NA OBRÁZEK SE VÁM AUTOMATICKY NABÍDNE VÝBĚR KE STAŽENÍ

5
 
 

Úvod      Kino      DVD      Zábava      Film X      Kino Atlas      Pro Media      Eshop      Kontakty
















Vyhledat