Hledejte podle

Chlupatá odplata

Pomsta nejlíp chutná, když je pěkně… chlupatá! Skvělá rodinná komedie plná neodolatelných gagů vás naučí, že pokoušet se bojovat proti matce přírodě, je předem prohraná bitva. Chamtiví developeři si budou muset uvědomit, že zelená není jen barva dolarů.
Původní název : Furry Vengeance (2010)
Země původu : USA/SAE
Žánr : Komedie, Rodinný
Režie : Roger Kumble
Hrají : Brendan Fraser, Matt Prokop, Ken Jeong, Brooke Shields, Skyler Samuels, Toby Huss, Patrice O'Neal, Alice Drummond, Angela Kinsey, Gerry Bednob, Wallace Shawn, Rob Riggle
Scénář : Michael Carnes, Josh Gilbert
Kamera : Peter Lyons Collister
Střih : Lawrence Jordan
Producent : Keith Goldberg, Robert Simonds
Světová premiéra : 2.4.2010
Domácí premiéra : 3.6.2010
Oficiální stránky : http://www.imdb.com/title/tt0492389/
Chlupatá odplata- více informací

Pomsta nejlíp chutná, když je pěkně… chlupatá! Skvělá rodinná komedie plná neodolatelných gagů vás naučí, že pokoušet se bojovat proti matce přírodě, je předem prohraná bitva. Chamtiví developeři si budou muset uvědomit, že zelená není jen barva dolarů.  Brendan Fraser, hrdina dobrodružné trilogie Mumie, musí v roli stavaře nového projektu obytných domů čelit vzdoru těch, kteří jsou na místě stavby doma. Těch, kteří chtějí ve svém lese klid. Těch, kteří už nebudou couvat a kteří neváhají proměnit místo, kde žijí, v bojiště. Generál mýval velí útok!

 
Režisér Roger Kumble, známý českým divákům především svéráznou adaptací Velmi nebezpečných známostí, se tentokrát pustil do filmu, který potěší celou rodinu. Do hlavní role obsadil okouzlujícího Brendana Frasera, jehož dětské obecenstvo dobře zná z filmů Mumie, Looney Tunes nebo Inkoustové srdce. Zdatně mu sekundují Matt Prokop (Muzikál ze střední, Kancl) a Brooke Shieldsová (seriál Džungle rtěnek).

 

Rok výroby DVD 2010
V prodeji od 3.9.2010
Délka DVD 88 min.
DVD_5_1 anglicky, maďarsky, česky
DVD titulky české, maďarské
DVD bonus Z natáčení (19:30 min., anglicky s českými nebo maďarskými titulky) Trailer (1:43 min., anglicky s českými titulky)

OBRÁZKY JSOU V ROZLIŠENÍ 300dpi!!!
KLEPNUTÍM NA OBRÁZEK SE VÁM AUTOMATICKY NABÍDNE VÝBĚR KE STAŽENÍ

5
 
 

Úvod      Kino      DVD      Zábava      Film X      Kino Atlas      Pro Media      Eshop      Kontakty
















Vyhledat