Hledejte podle

NA HRANĚ TEMNOTY

Propracovaný detektivní thriller s Melem Gibsonem, který se v hlavní filmové roli objevuje poprvé od roku 2002, kombinuje skvělý scénář s přímočarou akcí. Detektivovi Thomasovi Cravenovi umírá v náručí jeho vlastní dcera. Během vyšetřování její vraždy proniká Thomas stále hlouběji do nebezpečného světa zločinů velkých korporací, vládního krytí a vražd, které je mají utajit. Jeden z nájemných vrahů, kteří zametají a čistí důkazy, ho navede směrem, jež změní pátrání na divokou temnou cestu až na hranici vykoupení.
Původní název : EDGE OF DARKNESS
Země původu : USA/VB
Žánr : Thriller, Drama
Režie : Martin Campbell
Hrají : Mel Gibson, Caterina Scorsone, Dany Huston, Ray Winstone
Scénář : William Monahan, Andrew Bovell
Kamera : Phil Meheux
Střih : Stuart Baird
Hudba : Howard Shore
Producent : Tim Headington, Graham King, Michael Wearing
Světová premiéra : 29.1.2010
Domácí premiéra : 18.2.2010
Délka : 108 min.
Oficiální stránky : http://edge-of-darkness.warnerbros.com/
NA HRANĚ TEMNOTY- více informací

Propracovaný detektivní thriller s Melem Gibsonem, který se v hlavní filmové roli objevuje poprvé od roku 2002, kombinuje skvělý scénář s přímočarou akcí. Detektivovi Thomasovi Cravenovi umírá v náručí jeho vlastní dcera. Během vyšetřování její vraždy proniká Thomas stále hlouběji do nebezpečného světa zločinů velkých korporací, vládního krytí a vražd, které je mají utajit. Jeden z nájemných vrahů, kteří zametají a čistí důkazy, ho navede směrem, jež změní pátrání na divokou temnou cestu až na hranici vykoupení.

Film režíroval Martin Campbell, tvůrce výrazných bondovek Zlaté oko a Casino Royal, scénář napsal William Monahan, z jehož pera vzešlo Království nebeské, Labyrint lží a Skrytá identita, za kterou získal Oscara.

OBRÁZKY JSOU V ROZLIŠENÍ 300dpi!!!
KLEPNUTÍM NA OBRÁZEK SE VÁM AUTOMATICKY NABÍDNE VÝBĚR KE STAŽENÍ

5
 
 

Úvod      Kino      DVD      Zábava      Film X      Kino Atlas      Pro Media      Eshop      Kontakty
















Vyhledat