Hledejte podle

OKO VE ZDI

Thriller podle předlohy spisovatelky Ivy Hercíkové s mezinárodním obsazením v čele s Karlem Rodenem a Jürgenem Prochnowem. Práva na film Oko ve zdi podle literární předlohy - povídky OKO - známé české spisovatelky Ivy Hercíkové koupilo před léty hollywoodské studio Universal Pictures pro slavného režiséra Alfreda Hitchcocka. Mistr horroru a thrilleru, autor filmů jako Psycho, Ptáci nebo Vertigo, se ale k práci na filmu už nedostal. Po několika letech se podařilo práva za účelem realizace filmu odkoupit českým producentem a režisérem filmu se stal Miloš J. Kohout.
Původní název : OKO VE ZDI
Země původu : ČR/SR
Žánr : Thriller
Režie : Miloš J. Kohout
Hrají : Karel Roden, Jürgen Prochnow, Catherine Flemming, Soňa Valentová
Scénář : Iva Hercíková, Miloš J. Kohout
Kamera : Vladimír Smutný
Světová premiéra : 3.12.2009
Domácí premiéra : 3.12.2009
Délka : 80 min.
Oficiální stránky : http://www.oko-film.cz
OKO VE ZDI- více informací

Milenecká dvojice vstupuje jednoho vlahého a deštivého rána do opuštěného domu, který si ona vybrala jako místo schůzky. Mohlo to být docela obyčejné rande. Při prohlídce vstupují do místnosti, kde je pouze malé okénko a jen jedny dveře. Z ničeho nic se dveře zavírají  . . . škvírou ve zdi je pozoruje oko. To oko nevěstí nic dobrého!

 
V hlavních rolích se kromě českého Karla Rodena objeví slovenská herečka Soňa Valentová a německá herečka Catherine Flemming a americký herec německého původu Jürgen Prochnow, který má za sebou role ve filmech v Šifra mistra Leonarda, Twin Peaks, Anglický pacient, Duna Davida Lynche, Air Force One, Ponorka Wolfganga Petersena nebo Pevnost Michaela Manna.
Snímek plný napětí, dramatických zvratů a překvapení dokresluje plíživá a děsivá atmosféra, kterou podpořilo vizuální vnímání režiséra Miloše J. Kohouta a kamera Vladimíra Smutného.

OBRÁZKY JSOU V ROZLIŠENÍ 300dpi!!!
KLEPNUTÍM NA OBRÁZEK SE VÁM AUTOMATICKY NABÍDNE VÝBĚR KE STAŽENÍ

5
 
 

Úvod      Kino      DVD      Zábava      Film X      Kino Atlas      Pro Media      Eshop      Kontakty
















Vyhledat